Seth Godin

Key Note Speaker
Entrepreneur, best-selling author, and speaker

Ο Seth Godin είναι συγγραφέας 20 βιβλίων που έχουν γίνει bestsellers σε όλο τον κόσμο και έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από 35 γλώσσες. Είναι επίσης ο ιδρυτής του altMBA και των The Akimbo Workshops, διαδικτυακών σεμιναρίων που έχουν μεταμορφώσει τη δουλειά χιλιάδων ανθρώπων.

Γράφει για την μεταβιομηχανική επανάσταση, τον τρόπο με τον οποίο διαδίδονται οι ιδέες, το μάρκετινγκ, η εγκατάλειψη, η ηγεσία και, κυρίως, η αλλαγή των πάντων. Ίσως να είστε εξοικειωμένοι με τα βιβλία του «Linchpin», «Tribes», «The Dip» και «Purple Cow». Το βιβλίο του «This Is Marketing» έγινε αμέσως bestseller σε όλο τον κόσμο. Το νεότερο βιβλίο του, «The Practice», κυκλοφόρησε στα τέλη του 2020 και είναι ήδη bestseller. Το πιο πρόσφατο έργο του είναι η ηγεσία μιας παγκόσμιας ομάδας εθελοντών που δημιουργούν το «The Carbon Almanac».

Εκτός από τη συγγραφή και τις ομιλίες του, ο Seth έχει ιδρύσει αρκετές εταιρείες, όπως οι Yoyodyne και Squidoo. Το blog του (το οποίο μπορείτε να βρείτε πληκτρολογώντας “seth” στο Google) είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο. Το podcast του ανήκει στο κορυφαίο 1% όλων των podcasts παγκοσμίως.

Το 2018, εισήχθη στο Marketing Hall of Fame. Πάνω από 20.000 άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει τα σεμινάρια Akimbo που ίδρυσε, συμπεριλαμβανομένων των altMBA και The Marketing Seminar.

Photo credit: Cuidad de Ideas

Επικοινωνηστε μαζι μασ