Σοφία Τσώλη

Speaker
Ιδρύτρια της ST Miracle Business

Η Σοφία Τσώλη διαθέτει 16 χρόνια εμπειρίας ως τραπεζικό στέλεχος, με εξειδίκευση στη χορήγηση επιχειρηματικών δανείων, τη διοίκηση ομάδων, τη διαχείριση ειδικών πελατών, καθώς και στην εκπαίδευση στελεχών σε θέματα πιστοδοτήσεων, πωλήσεων και επίτευξης στόχων. Έχει χρηματοδοτήσει πάνω από 2.000 επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της.

Με την καινούρια της ιδιότητα, βοηθάει φιλόδοξους επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες, να βάλουν τάξη στην επιχείρησή τους και να πολλαπλασιάσουν τα κέρδη, ώστε να ζήσουν με ισορροπία , ευημερία και αρμονία.

Ως ιδρύτρια της ST Miracle Business, εδώ και 10 χρόνια προσφέρει υπηρεσίες Coaching, Consulting και Training σε νέες και υφιστάμενες επιχειρήσεις, με έμφαση στην αλλαγή και την οργάνωση. Παράλληλα, πραγματοποιεί Business Workshops σε εργαζόμενους και ομάδες, χτίζοντας βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις με τους ανθρώπους, με διαίσθηση, ενσυναίσθηση και ειλικρινές ενδιαφέρον.

Είναι δημιουργός του εκπαιδευτικού προγράμματος “7 Πυλώνες Business Mindset“, όπου παρουσιάζονται οι βασικές αρχές της οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων, μαζί με επιλεγμένα εργαλεία, μέσα από μια δοκιμασμένη μέθοδο που εγγυάται θαυμαστά αποτελέσματα.

Διαθέτει Μεταπτυχιακό στην Τραπεζική και Χρηματοοικονομική από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πτυχίο στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων. Είναι κάτοχος πολλών πιστοποιήσεων στο Business CoachingPersonal & Executive CoachingTeam & Leadership Coaching, και είναι διαπιστευμένη ACC Accredited Coach από τον International Coach Federation.

Έχει εκπαιδευτεί ως Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων από το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι πιστοποιημένη από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. Επιπλέον, είναι DISC Personality Test και 5B Coach Certified, καθώς και High Ticket Closer από το Dan Lok University.

Με χιλιάδες ώρες Coaching και Training σε επιχειρηματίες, ομάδες και φυσικά πρόσωπα, έχει προσκληθεί ως ομιλήτρια σε σημαντικά συνέδρια και εκδηλώσεις όπως Way SeminarLeading MindsPalsoHellenic Institute of CoachingGame of Money και πολλά άλλα.

Είναι επίσης δημιουργός του podcast “Επιχειρήστε με Σοφία” και έχει κάνει τηλεοπτικές εμφανίσεις σε διάφορα μέσα.

Είναι σύζυγος του Μίνωα και μητέρα 2 εφήβων αγοριών, του Νικολή και του Φάνη.

Εκφράζει την καλλιτεχνική της φύση μέσα από το τραγούδι. Πρόσφατα κυκλοφόρησε από την Heaven το τραγούδι της “Το ΘΑΥΜΑ”  σε στίχους και μουσική του Ανδρέα Λάμπρου.

Επικοινωνηστε μαζι μασ